Panorama
Panorama
Hu | Ro | En
Rezervare
Data sosirii:
Data plecării:
Adult:
Copii:
Camere:
Mai departe
Vă aflaţi pe situl renumitului han „Gizi csárda” din Odorheiu Secuiesc, care este o ofertă şi o invitaţie pentru Dvs. din partea colectivului de...
Călătorul, care vrea să viziteze aceste meleaguri ajunge în judeţ prin calea...
Ro. 535600, Odorheiu Secuiesc  |  Str. Nyírő József Nr. 3  |  Telefon: +40 266 215 902 ...
header-Gizicsarda
Despre noi
Vă aflaţi pe situl renumitului han „Gizi csárda” din Odorheiu Secuiesc, care este o ofertă şi o invitaţie pentru Dvs. din partea colectivului de muncă.

Încă din 1990 am fost şi vom fi întotdeauna deschişi pentru musafiri. Răsfăţăm clienţii noştri cu gusturi, ospitalitate, şi un ambient secuiesc, precum şi acomodare folclorică.

Complexul de clădiri renovat în 2007 este alcătuit de fapt din două părţi: pe etaj sunt plasate locurile de cazare, pe parter aflându-se restaurantul compus din mai multe săli, barul, bucătăria, toaletele, biroul, depozitul şi garderoba.

Restaurantul are 140 de locuri, care sunt divizate în două săli:
- sala mare: 125 de locuri
- sala protocol: 15 de locuri

Restaurantul dispune şi de un bar, fără scaune. Peretele acestuia sunt decorate cu fotografiile persoanelor renumite servite de noi, precum şi cu diplomele, cupele, medaliile câştigate la concursurile naţionale şi internaţionale. În funcţie de sezon, mai ales vara avem posibilitatea pentru a asigura încă 20 de locuri pe terasă, unde dispunem şi de un cuptor, unde se face pâinea de acasă servită lângă masă de noi.

Datorită capacităţii de a asigura loc pentru mai multe persoane sala mare este ideală pentru evenimente mai mari ca: nunţi, botezi, conferinţe mici, prezentări, reuniuni de clasă, confirmare, bermare, pomană, diferite baluri, carnaval.

Atmosfera coridală a sălii este accentuată de mobilierul tradiţional completat de obiecte tradiţionale secuieşti. Merită menţionată corpul de iluminat, care are o istorie de mai multe secole, şi a fost proprietatea judecătorului din Tărceşti. Se află de asemenea în sala mare şi podiumul muzical: de la joi până duminică o trupă alcătuită din două persoane este responsabilă pentru distracţia oaspeţilor.

Masele sunt acoperite cu ţesături de casă, tacâmul se laudă la fel de munca excepţională prestată de meşterii din Corund.
Galerie foto
motivum
Gizi Fogadó és Csárda, Odorheiu Secuiesc, Str. Nyírő József, Nr. 3
facebook-Gizicsarda
WEBDESIGN BY SIGMANET® ALL RIGHTS RESERVED