tulipRólunktulip

A Gizi Csárda, Székelyudvarhely neves fogadójának honlapját látja most, mely az Ön számára úgy ajánlat, mint meghívó is hozzánk, a munkaközösségünk nevében.

Az 1990-es kezdetektől fogva mind máig a jó vendégeknek mindig nyitva tartunk. Székelyes környezettel, ízekkel, vendégszeretettel, táji jellegű szállással kényeztetjük a hozzánk betérőket.

A vendéglőhöz egy bárpult is tartozik, ülőhelyek nélkül. Ennek falát a Gizi csárdában és fogadóban megfordult ismert közéleti személyiségek fényképei, valamint a vendéglő által hazai és nemzetközi versenyeken elnyert oklevelek, érmék és kupák díszítik.

Szezonálisan, a nyári időszakban lehetőség nyílik még újabb 20 férőhely biztosítására a nyárikertben, ahol egy kemence is található. Itt készül a házi kenyér, amelyet az ételek mellé szolgálunk fel.

A nagyterem mivel sok férőhellyel rendelkezik kitűnő helyiségnek bizonyul nagyobb rendezvények – esküvő, keresztelő, kisebb konferencia, bemutató, osztálytalálkozó, ballagási ünnepség, konfirmálás, bérmálás, első áldozás, tor, farsangi- és szüreti bál, magányosos találkozója stb. – vendéglői részének lebonyolítására.

A terem hangulatát táji jellegű bútorok, korondi cseréptárgyak, szőttesek teszik hangulatosabbá, bensőségesebbé.  Külön kiemelendő a lámpatest, mely több évszázados múltra tekint vissza és eredetileg Tarcsafalvi báró tulajdonát képezte.

Ugyancsak a nagyteremben található a zenészek dobogója, csütörtöktől vasárnapig minden este egy kéttagú zenekar szórakoztatja az oda betérőket.

 

tulipA szállástulip
A szállás

Fogadónk összesen kilenc szobával rendelkezik, amely 23 személy elszállásolására nyújt lehetőséget, kettő darab négyágyas, egy darab háromágyas és hat darab kétágyas szobákban. Kétféle szobatípussal várjuk kedves vendégeinket.

A kilenc szobából négy darab népies, táji jellegű festett bútorokkal, házi szőttes szőnyegekkel, kézzel hímzett terítőkkel, párnákkal. A másik öt szoba egyszerű, klasszikusan berendezett.

Mindenik szobához tartozik saját fürdőszoba, televízió, wi-fi.

tulipA vendéglőtulip
A vendéglő

A vendéglő 140 férőhelyes, ez két különböző teremben oszlik el:

- nagyterem: 125 férőhely

- protokoll-terem: 15 férőhely

A vendéglőhöz egy bárpult is tartozik, ülőhelyek nélkül. Ennek falát a Gizi csárdában és fogadóban megfordult ismert közéleti személyiségek fényképei, valamint a vendéglő által hazai és nemzetközi versenyeken elnyert oklevelek, érmék és kupák díszítik.

tulipLátnivalóktulip
Látnivalók
Hargita megye (románul Județul Harghita) Erdély keleti részén helyezkedik el. Székhelye Csíkszereda. Szomszédos megyéi: Maros megye nyugaton, Brassó megye és Kovászna megye délen, Bákó megye (Bacău) és Neamț megye keleten, Suceava megye északon. Az 1968-as megyerendezéssel hozták létre, a Maros–Magyar Autonóm Tartomány megszüntetésével, nagyrészt az egykori Csík vármegye és Udvarhely vármegye területéből.
Tudj meg többet

GIZI CSÁRDA

MENIU

tulip

GIZI CSÁRDA

Webdesign by SigmaNet
tulip
Webdesign by SigmaNet