tulipDespre Noitulip

Vă aflaţi pe situl renumitului han „Gizi csárda” din Odorheiu Secuiesc, care este o ofertă şi o invitaţie pentru Dvs. din partea colectivului de muncă.

Încă din 1990 am fost şi vom fi întotdeauna deschişi pentru musafiri. Răsfăţăm clienţii noştri cu gusturi, ospitalitate, şi un ambient secuiesc, precum şi acomodare folclorică.

Complexul de clădiri renovat în 2007 este alcătuit de fapt din două părţi: pe etaj sunt plasate locurile de cazare, pe parter aflându-se restaurantul compus din mai multe săli, barul, bucătăria, toaletele, biroul, depozitul şi garderoba.

Datorită capacităţii de a asigura loc pentru mai multe persoane sala mare este ideală pentru evenimente mai mari ca: nunţi, botezi, conferinţe mici, prezentări, reuniuni de clasă, confirmare, bermare, pomană, diferite baluri, carnaval.

Atmosfera coridală a sălii este accentuată de mobilierul tradiţional completat de obiecte tradiţionale secuieşti. Merită menţionată corpul de iluminat, care are o istorie de mai multe secole, şi a fost proprietatea judecătorului din Tărceşti. Se află de asemenea în sala mare şi podiumul muzical: de la joi până duminică o trupă alcătuită din două persoane este responsabilă pentru distracţia oaspeţilor.

Masele sunt acoperite cu ţesături de casă, tacâmul se laudă la fel de munca excepţională prestată de meşterii din Corund.

tulipCazaretulip
Cazare
Hanul nostru are în total 9 camere și asigură posibilitate de a caza 23 de persoane în două camere cu patru paturi, o cameră cu trei paturi și șase camere cu două paturi.

Vă așteptăm pe clienții noștri dragi cu două tipuri de camere. 4 din încăperi are specific secuiesc cu mobilieri pictate, cu covor țesut și fețe de masă și perne brodate manual. Celelalte 5 camere sunt clasice și simple.

Fiecare cameră are proprie baie, televizor și wi-fi.
tulipRestauranttulip
Restaurant
Restaurantul are 140 de locuri, care sunt divizate în două săli:
 
- sala mare: 125 de locuri
 
- sala protocol: 15 de locuri
 
Restaurantul dispune şi de un bar, fără scaune. Peretele acestuia sunt decorate cu fotografiile persoanelor renumite servite de noi, precum şi cu diplomele, cupele, medaliile câştigate la concursurile naţionale şi internaţionale. În funcţie de sezon, mai ales vara avem posibilitatea pentru a asigura încă 20 de locuri pe terasă, unde dispunem şi de un cuptor, unde se face pâinea de acasă servită lângă masă de noi.
tulipActivitățitulip
Activități
Harghita este un județ situat în estul Transilvaniei, în zona centrală a României. Reședința județului este municipiul Miercurea Ciuc. Conform datelor recensământului din 2011 populația județului este constituită din 82,89% etnici maghiari și 15,94% români, diferența fiind reprezentată de alte naționalități (circa 1,2%).
 
Județul a fost înființat în anul 1968 prin reorganizarea teritorială a Regiunii Mureș-Autonomă Maghiară (din raioanele Toplița, Gheorgheni, Odorheiu Secuiesc și Miercurea Ciuc). Cea mai mare parte a teritoriului județului de azi a făcut parte mai devreme din Județele (interbelice) Ciuc și Odorhei, respectiv din comitatele (antebelice) Ciuc și Odorhei (având reședințele la Miercurea Ciuc și la Odorheiu Secuiesc). Înainte de 1876 teritoriul județului de azi a făcut parte din Scaunele Secuiești Ciuc (cu scaunele filiale Giurgeu și Cașin) și Odorhei (cu scaunele filiale Brăduț și Cristuru Secuiesc).
Află mai multe

GIZI CSÁRDA

MENIU

tulip

GIZI CSÁRDA

Politica de Confidențialitate
Politica de Cookie
Webdesign by SigmaNet
tulip
Webdesign by SigmaNet