tulipTestimonialetulip

József Böszörményi
star star star star star
Dragă Gizike și dragă Zita! Din 26 mai 2014, am petrecut la voi o săptămână de neuitat cu o mică echipă de 8 persoane din Debrecen. Ospitalitatea este exemplară, ar putea fi predată peste tot. În loc de ora 7 seara am ajuns la 12 și jumătate / din cauza condițiilor rutiere proaste / nici măcar nu am sperat o vorbă bună. Sosirea noastră a fost întâmpinată cu un zâmbet real de inimă, oferită cu o băutură de bun venit, supă fierbinte și carne răcorită. Nu vom uita niciodată această primire călduroasă, dar în celelalte zile au fost la fel de amabili și atenți. Poate fi un hotel de 5 sau 6 stele din întreaga lume cu servicii curtoase, dar nu poate fi comparat cu bunătatea din inimă pe care am trăit-o acolo. Pot să le spun tuturor celor mai bune despre han și să nu-l ratez dacă aveți ocazia să stați aici. Le dorim tuturor oamenilor care locuiesc și lucrează acolo multă sănătate și tot binele. În numele echipei József Böszörményi
Kegyes
star star star star star
Dragă mătușă Gizi! În câteva zile, compania noastră modestă (12 persoane) a petrecut 4 nopți de neuitat cu tine. Locul, recepția, mâncarea, ospitalitatea au fost impecabile (ne-am simțit ca acasă). Vă mulțumesc pentru tot. Vă dorim multă sănătate și sper că vom avea norocul să petrecem câteva zile similare din nou în curând.
Cu stimă, în numele echipei
Alecsandra
star star star star star
Totul a fost exceptional! Ne-a placut enorm! Camera a fost spatioasa, ingrijita si frumos decorata, mancarea delicioasa si in portii foarte mari, personalul amabil. Si sa nu uitam de sefa, o doamna extrem de draguta si primitoare! Recomand din tot sufletul!
Koszta Erika
star star star star star
Iunie 2015 pe 13, am petrecut minute de neuitat la GiziCsarda în timpul întâlnirii noastre de absolvire de 40 de ani. Vă mulțumim pentru serviciul atent pe care l-ați oferit, mâncărurile delicioase, muzica excelentă. Sper că vom avea o altă șansă să ne bucurăm de ospitalitatea dvs..
 
Mulțumiri
 
Erika Koszta și fosta XII. Clasa D de la liceul nr. 2 din Reghin

GIZI CSÁRDA

MENIU

tulip

GIZI CSÁRDA

Politica de Confidențialitate
Politica de Cookie
Webdesign by SigmaNet
tulip
Webdesign by SigmaNet